body-mind-spirit-festival

   Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, aflat la cea de a XIII-a ediție, își deschide porțile în perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din București.

   Festivalul îți oferă posibilitatea de a-ți schimba modalitatea de a gândi, de a simți și de a trăi având ca rezultat o viață mai frumoasă, mai echilibrată, mai împlinită.

  În cadrul evenimentului poți găsi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatură pentru sănătate de uz personal, medicină alternativă, hrană vegana, edituri cu publicații de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie și dezvoltare personală, bijuterii exotice, îmbrăcăminte ecologică.

  Conferințele festivalului au loc pe toată durata expoziției și dezbat teme de interes actual precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficientă, limbaj nonverbal, creșterea încrederii în sine, rezolvarea situațiilor conflictuale, regăsirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicină energetică, amenajarea armonioasă a spațiilor de locuit și a birourilor, petrecerea timpului liber în natură, armonizarea cu tot ce ne înconjoară.

  Festivalul atrage foarte mulți vizitatori și datorită manifestărilor artistice din cadrul acestuia precum: demonstrații de arte marțiale, demonstrații sportive, dans, muzică instrumentală și vocală,teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana și multe altele.

  Festivalul se desfășoară după următorul program: vineri 14 februarie între orele 12-18, sâmbătă 15 februarie între orele 10-18 și duminică 16 februarie între orele 10-16. Intrarea în cadrul festivalului este liberă. Mai multe detalii puteți găsi pe www.bodymindspiritfestival.ro

  Evenimentul este organizat de Centrul de psihologie și dezvoltare personală Body Mind Spirit.

Articolul Instrumente care pot schimba modalitatea ta de a gândi, de a simți și de a trăi a aparut pe liceuldantealighieri.ro.